Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletni strani Društva za pomoč in samopomoč brezdomcev Kralji ulice, www.kraljiulice.org!

Grafična zasnova strani: Iz principa, socialni marketing; izvedba in gostovanje strani: Duuuda.

Avtorske pravice

Vsebine dostopne na naši spletni strani so avtorsko delo zaposlenih, sodelavcev in prostovoljcev Društva za pomoč in samopomoč brezdomcev Kralji ulice, v knjižnici pa so dostopna tudi gradiva drugih avtorjev. Povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno pod pogojem, da se ustrezno navede vir na našo spletno stran in na avtorja teksta (če je ta znan).

Izjava o zasebnosti

Ta spletna stran samodejno ne zbira nikakršnih osebnih podatkov o uporabnikih. V piškotke shranjuje zgolj podatke o trenutni seji in v njih ni nobenih podatkov o tvoji identiteti. Za potrebe spremljanja obiska (štetje obiskovalcev) uporabljamo storitev Google Analytics, ki je nastavljena tako, da ne shranjuje tvojih podatkov, poleg tega pa piškotke zapisuje zgolj za našo domeno.

Na določenih delih spletne strani so na voljo aplikacije tretjih oseb (npr. Facebook, Twitter) in vsebine, ki se shranjujejo na ploščah tretjih oseb (npr. Youtube). Odgovornost za te podatke prevzamejo ponudniki teh aplikacij.

Naša spletna stran vsebuje povezave do drugih aktualnih spletnih mest, na katerih nismo odgovorni za varovanje in zasebnost podatkov.

Z vstopom na spletno stran potrjujete, da ste seznanjeni z gornjimi vsebinami in da z njimi soglašate. Če se s tem ne strinjate, strani ne uporabljajte.

Marko. Foto: Jaka Adamič, Dnevnik